The Dutch

Terug
 

/uploads/webshop/Golfbaan-The-Dutch.jpg

 

The Dutch

Provincie
Gelderland
Spelen met:
Op uitnodiging van clublid
Voorzieningen:
Restaurant, Kleedkamers, Buggy beschikbaar,
Oefenfaciliteit:
Drivingrange, Chippingarea, Puttinggreen,
 
18 holes Par 71 Inland Linksbaan 6021 meter CR 72.3 SR 140
9 holes
spelen vanaf
€ 136,-
 
 
 

Informatie The Dutch

Golfbaan The Dutch is een golfbaan van internationale allure. Het ontwerp is van de wereldberoemde Colin Montgomerie. Dit is duidelijk terug te zien in de kwaliteit van de golfbaan. De ligging van de baan is centraal in het dorp Spijk in Gelderland. Je treft er 18 holes die zeer uitdagend zijn. De greenfee is redelijk hoog, zelfs voor Nederlandse begrippen.

Golfbaan The Dutch: De holes
Golfbaan The Dutch is kwalitatief een van de beste banen van Nederland. Dit komt door het uitstekende onderhoud. Geweldig onderhouden greens en fairways. Het zal voor sommige spelers zeker niet makkelijk zijn om een goede score te halen, de greens zijn zeer snel en soms erg lastig te lezen.

Golfbaan The Dutch: De faciliteiten
De faciliteiten op Golfbaan The Dutch zijn van hetzelfde hoge niveau als de golfbaan. Spelers komen vanuit het hele land om gebruik te kunnen maken van de uitmuntende oefenfaciliteiten. Er zijn onder andere twee driving ranges en voldoende gelegenheid om te werken aan je putting en chipping skills. Er is een clubhuis aanwezig met zeer gastvrije en vriendelijke bediening waar je je als gast van harte welkom zal voelen.

Adresgegevens

Golfbaan The Dutch
Haarweg 3
4212 KJ Spijk

 

Route

 

Banen in de buurt