Twentsche Golfclub Ambt-Delden

Terug
 

/uploads/webshop/chipping area-1.JPG

 

Twentsche Golfclub Ambt-Delden

Provincie
Overijssel
Spelen met:
EGA Handicap 36
Voorzieningen:
Restaurant, Kleedkamers, Buggy beschikbaar, Wi-Fi,
Oefenfaciliteit:
Drivingrange, Chippingarea, Puttinggreen, Oefenbaan,
 
18 holes Par 72 Bosbaan 6192 meter CR 72.7 SR 130
9 holes
spelen vanaf
€ 35,-
 
 
 

Informatie Twentsche Golfclub Ambt-Delden

De Twentsche Golfclub heeft een prachtige ligging op landgoed Twickel. De club behoort tot de oudste clubs van Nederland en bestaat sinds 1928. Je vindt er 18 holes van een zeer hoge kwaliteit en de NGF heeft dit beloond met een A-status. De Twentsche Golfclub is prima bereikbaar vanuit Hengelo, Almelo en Enschede.

Twentsche Golfclub: De holes
De holes van de Twentsche Golfclub zijn niet makkelijk te bespelen. Dit komt met name door de lengte van de baan en de moeilijkheidsgraad van de holes. Het onderhoud van de fairways en de greens is prima. De fairways zijn over het algemeen breed en vlak, maar je treft er verschillende bunkers waarvoor je als speler op je hoede moet zijn. Al met al voldoende uitdaging voor iedere speler.

Twentsche Golfclub: De faciliteiten
De Twentsche Golfclub is een mooie club waarin het plezier in het spel en gastvrijheid erg belangrijk zijn. De gastvrijheid komt in het bijzonder tot uiting in Restaurant ‘The Eagle’ waar je na het spelen heerlijk kunt nagenieten. De oefenfaciliteiten zijn goed vertegenwoordigd met een driving range en een putting en chipping area.

Adresgegevens :

Twentsche Golfclub
Almelosestraat 17
7495 TG Ambt-Delden
Telefoon: 074-3841167

 

Route

 

Banen in de buurt